tarieven pregnancy fotografie

 

THE BASIC STORY

€399,- 

(t/m 4 personen) Extra personen 20 pp

+- 60 min shooten

Inclusief 10 HR Beelden 

Shoot op buiten locatie omgeving Uden/Nistelrode. 

Het huren van een gestylde (binnen) locatie is mogelijk tegen meerprijs.

Inclusief styling advies & gebruik cliënt closet.

Wil je zowel een pregnancy als een newborn shoot boeken? Dan ontvang je een leuke korting van €30,- op de totaal prijs.

Reiskostenvergoeding: 0,35ct per km

THE FULL STORY

€455,- 

(t/m 4 personen) extra personen 20pp

+- 60 min shooten

Inclusief 20 HR Beelden (upgrade naar 30 foto’s + €50,-) 

Shoot op buiten locatie omgeving Uden/Nistelrode. 

Het huren van een gestylde (binnen) locatie is mogelijk tegen meerprijs.

Inclusief styling advies & gebruik cliënt closet.

Wil je zowel een pregnancy als een newborn shoot boeken? Dan ontvang je een leuke korting van €30,- op de totaal prijs.

Reiskostenvergoeding: 0,35ct per km

AANVRAAGFORMULIER

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

''It's more important to click with people than to click the shutter''

Een zwangerschap, de meest bijzondere tijd van je leven!

Een tijd vol liefde & magie

Zwangerschap is een van de meest bijzondere periodes in het leven van een vrouw. Het dragen van nieuw leven in je buik is een wonderbaarlijke ervaring die onbeschrijflijk is. Tijdens deze periode voelt een vrouw zich sterk en kwetsbaar tegelijkertijd, vol hoop en verwachting over wat de toekomst zal brengen. Het vastleggen van deze onvergetelijke momenten is van onschatbare waarde. Er groeit namelijk een klein mensje in je lichaam waar je nu al onwerkelijk veel van houdt!

Het laten maken van prachtige zwangerschapsfoto’s is daarom een perfecte manier later terug te kijken op deze bijzondere periode van je leven. Het benadrukt de schoonheid van het moederschap en de emoties die bij deze bijzondere periode horen. Iedere zwangerschap is uniek en verdient het om vastgelegd te worden!

Een fotograaf die begrijpt wat het betekent om zwanger te zijn

Bij het kiezen van een zwangerschapsfotograaf is het belangrijk om iemand te vinden die niet alleen technisch vaardig is, maar ook begrijpt wat het betekent om zwanger te zijn. Ik ben gezegend met twee goede zwangerschappen en twee gezonde kids, en zal er alles aan doen jouw op je allermooist te laten voelen, want eerlijk, wat is mooier dan het lichaam van vrouw waar een klein wondertje in mag groeien?

Een fotograaf die je op je gemak stelt

Een zwangerschapsshoot kan een beetje spannend  zijn, maar het is belangrijk om ontspannen en comfortabel te zijn tijdens de shoot. Ik zorg ervoor dat jij je ontspannen, uniek en mooi voelt om het moment wanneer we de fotos maken en hel je vooraf graag met kiezen van kleding en de locatie zodat jij die stralende mama kan zijn die met trots haar mooie lichaam wil vastleggen.

Vastleggen van emoties en liefde

Tijdens een zwangerschapsshoot gaat het niet alleen om het maken van perfecte foto’s. Het gaat erom de liefde en emotie van deze periode vast te leggen. Ik als jouw zwangerschapsfotograaf, zal jouw prachtige zwangere lichaam en de emoties en liefde die je voelt voor je ongeboren baby vastleggen, zodat je deze momenten altijd kunt herbeleven.

Kies voor onvergetelijke herinneringen met professionele zwangerschapsfotografie

Als je op zoek bent naar een professionele zwangerschapsfotograaf die jouw unieke zwangerschapservaring kan vastleggen, zoek dan niet verder. Neem vandaag nog contact op en maak van deze bijzondere periode een onvergetelijke herinnering.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to use of cookies by this website.
Accept More info