tarieven kraamreportage

De kraamweek vliegt voorbij, een week waarin zoveel aan je voorbij gaat maar zóveel mooie momenten vergeten worden! Een unieke kans om deze speciale week op beeld vast te leggen.

Tijdens de kraamweek loop ik een dagdeel met jullie gezin mee. Terwijl de kraamhulp nog in huis is leggen wij met jullie mooie herinneren vast. Denk hierbij aan weegmomentjes, aankleden, het (eerste) badje en alles wat in deze magische week komt kijken. Een unieke reportage om nooit meer te vergeten!

Kraamreportage

€750,-

” De kraamperiode is zó kort, maar ó zo dierbaar! Voor als je geen beeld wilt missen van deze meest bijzondere tijd ooit is de kraamreportage hét pakket voor jou! ”

+- 2,5 uur

Alle door mij geslecteerde HR beelden. 
Volledige selectie van detail, close-ups & gezin poses in een gallery.

Inclusief styling advies & gebruik cliënt closet & Newborn accessoires.

Reiskostenvergoeding: 0,35ct per km750

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

''it's more important to click with people than to click the shutter''

Kraamreportage fotografie – leg de kostbaarste momenten vast

Ben jij op zoek naar een unieke en emotionele manier om de eerste dagen van jouw pasgeboren baby vast te leggen? Dan is kraamreportage fotografie de perfecte keuze voor jou. Ervaar de pure magie van deze speciale momenten en creëer een tijdloze herinnering waar je altijd met liefde op terug kunt kijken.

Vang de pure en authentieke momenten van jouw baby en gezin vast tijdens een kraamreportage bij jullie thuis.

Tijdens de kraamreportage leggen we de bijzondere details van je baby vast, zoals de kleine vingertjes en teentjes, de zachte uitdrukkingen tijdens de slaap, en de interacties met broertjes, zusjes en ouders. Ook vangen we de unieke band tussen jouw gezin en de nieuwe baby, in een intieme en emotionele sfeer. Samen creëren we prachtige foto’s die de liefde en verbinding binnen jouw gezin weerspiegelen.

Ervaar een ontspannen fotosessie in de vertrouwde omgeving van jullie eigen huis

Ik neem alle tijd om ervoor te zorgen dat iedereen zich op zijn gemak voelt. Dit bereik ik door:

  • te werken met natuurlijk licht en de vertrouwde omgeving van jullie huis om zo een rustige en warme sfeer te creëren.
  • de fotosessie aan te passen aan de ritmes en behoeften van jouw gezin, zodat deze ontspannen en echt aanvoelt.
  • samen te werken om de mooiste en meest natuurlijke momenten vast te leggen die passen bij jullie gezinsleven.

Creëer een blijvende herinnering voor altijd

Met mijn kraamreportage fotografie leg ik niet alleen mooie beelden vast, maar ook de onvervangbare herinneringen aan de eerste levensdagen van je baby. De foto’s zullen een blijvende herinnering zijn aan deze unieke en bijzondere periode in jullie leven. Ik selecteer voor jou de beste foto’s en bewerk deze in mijn herkenbare warme stijl. Je ontvangt een prachtige online galerij van digitale foto’s die je kunt delen met vrienden en familie en die je kunt gebruiken om te printen en in te lijsten.

Ben jij klaar om de unieke magie van kraamreportage fotografie te beleven en een tijdloze herinnering te creëren voor altijd? Neem dan contact met mij op voor meer informatie en boek een fotoshoot. Samen zorgen we ervoor dat deze kostbare momenten van jullie nieuwe leven voor altijd worden vastgelegd.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to use of cookies by this website.
Accept More info