tarieven gezinsfotografie

 

Mijn doel als fotograaf is om jullie gezin op een pure en liefdevolle vast te leggen. Een gezinsshoot vindt plaats op een prachtige buiten locatie in mijn omgeving. ( Andere opties zijn eventueel bespreekbaar) We kiezen samen een geschikte locatie en het juiste tijdstip qua licht. Dit zijn vaak ochtenden of tijdens het golden hour. Het golden hour is het eerste uur terwijl de zon opkomt of het laatste uur voordat de zon ondergaat.

THE BASIC STORY

€455,-

(t/m 4 personen) Extra personen 20 pp

+- 60 min shooten

Inclusief 10 HR Beelden 

Shoot op buiten locatie omgeving Uden/Nistelrode. 

Het huren van een gestylde (binnen) locatie is mogelijk tegen meerprijs.

Inclusief styling advies & gebruik cliënt closet.

Kilometervergoeding: 0,35ct per km

THE FULL STORY

€499,- 

(t/m 4 personen) extra personen 20pp

+- 60 min shooten

Inclusief 20 HR Beelden (upgrade naar 30 foto’s + €50,-)

Shoot op buiten locatie omgeving Uden/Nistelrode. 

Het huren van een gestylde (binnen) locatie is mogelijk tegen meerprijs.

Inclusief styling advies & gebruik cliënt closet.

Kilometervergoeding: 0,35ct per km

AANVRAAGFORMULIER

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

''It's more important to click with people than to click the shutter''

Een fotoshoot met je gezin – Dé manier om bijzondere momenten vast te leggen.

Als je op zoek bent naar een manier om je gezin op een pure liefdevolle manier vast te leggen en tegelijkertijd prachtige herinneringen te creëren, dan is gezinsfotografie een geweldige optie. Een professionele fotoshoot met je gezin is niet alleen een kans om samen te zijn en te genieten van elkaars gezelschap, maar het is ook een manier om mooie, blijvende beelden vast te leggen die je voor altijd kunt koesteren.

Redenen om te kiezen voor een shoot met je gezin:

Bij het maken van pure, warme en liefdevolle beelden van je gezin draait hem om tijd voor elkaar. Ongeacht je doel, een professionele fotograaf kan je helpen om de perfecte foto’s te maken die je voor altijd zult koesteren. Ik als ervaren fotograaf zorg voor een ontspannen sfeer waarin (jonge) kinderen zichzelf kunnen zijn. Dit kan een opdrachtje zijn, samen spelen of een heerlijk knuffelmoment met papa en mama. Dit levert vaak de mooiste, unieke en puurste beelden op.

Geweldige foto’s om te koesteren

Of je nu een groot gezin hebt, een klein gezin, of zelfs een samengesteld gezin, familie fotografie kan een geweldige manier zijn om herinneringen te creëren die je voor altijd zult koesteren. Een professionele fotograaf kan je helpen bij het kiezen van de juiste locatie, outfit en poses om ervoor te zorgen dat je foto’s er geweldig uitzien en precies het gewenste resultaat opleveren.

Een leuke activiteit om samen te doen

Bij gezinsfotografie draait alles om plezier hebben en samen mooie herinneringen creëren. Of je nu een fotoshoot wilt plannen voor een speciale gelegenheid of gewoon een leuk uitje wilt voor je gezin, gezinsfotografie is een geweldige manier om samen tijd door te brengen en prachtige beelden te creëren voor altijd dierbaar blijven.

 

Geschikt voor gezinnen van alle soorten en maten

Gezinsfotografie is geschikt voor gezinnen van alle soorten en maten, inclusief samengestelde gezinnen. Het maakt niet uit hoe groot of klein je gezin is, of wat de samenstelling is, er is altijd wel een manier om mooie foto’s te maken die de familiebanden versterken en herinneringen vastleggen.

Professionele begeleiding voor de beste resultaten

Ik als fotograaf kan je helpen bij het kiezen van de juiste locatie, outfit en poses voor de mooiste, warme en pure resultaten. Met mijn kennis en ervaring zal ik er alles aan doen dat de foto’s die jullie ontvangen voldoen aan jullie wensen. We maken er samen een onvergetelijke tijd van.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to use of cookies by this website.
Accept More info