meet vera

Dankbaar dat ik jou hier mag ontvangen, en je geïnteresseerd bent in mijn allergrootste passie.

Hi, ik ben Vera, fotograaf, ondernemer en mama van 2 kids. Ik noem mezelf ´creatief ondernemer´ want ik doe alles op gevoel, met passie en vol enthousiasme. Met ruim 10 jaar ervaring als eigenaar van een succesvolle fashion webshop ben ik ondernemer in hart en nieren met momenteel maar één hele grote passie; Fotografie.

Tijdens het runnen van mijn bedrijf waren de creatieve aspecten altijd iets waar ik het liefst mee bezig was. Ik maakte zelf alle foto’s, beheerde social media en deed de ook de marketing. Toen in 2020 mijn zoontje geboren werd wilde ik meer weten van het vak fotografie, want ik wilde hem, en speciale momenten van ons gezin zelf kunnen vastleggen. In de corona-tijd ben ik me gaan verdiepen in fotografie en heb ik verschillende cursussen afgerond.

Al snel kwam ik erachter dat mijn liefde voor Newborn fotografie onwijs groot was. Ik specialiseerde me hier in en ging op instagram viral (wereldwijd) met verschillende newborn foto’s. Naast mijn passie voor Newborn Fotografie en vastleggen van kersverse gezinnetjes en hun baby vind ik eigenlijk alles rondom het moederschap geweldig. Ik leg met liefde jullie meest waardevolle momenten vast tijdens een motherhood shoot of een uitgebreide gezinsshoot.

Ook de magie van zwangerschap en het moederschap leg ik maar al te graag vast. Kortom al jouw mooiste momenten vereeuwig ik met liefde voor jullie.

 

''it's more important to click with people than to click the shutter''

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to use of cookies by this website.
Accept More info