tarieven motherhood fotografie

Het moederschap is iets bijzonders, ik als moeder van twee kids weet dit als geen ander. Vaak vergeten we kostbare momenten waar we ook zelf in beeld zijn vast te leggen. Je herkent vast het feit dat je hele telefoon vol staat met foto’s van je kids maar waar sta je nu eigenlijk zelf een keer op de foto? Jij bent een belangrijk onderdeel van het leven van je kinderen en wij moeders vergeten onszelf vaak. Mijn doel is om moeders met hun kid(s) op een pure, liefdevolle manier vast leggen. Dit kan op een locatie buiten zijn, bij je thuis óf in een gestylde studio. 

THE BASIC STORY

€399,- 

+- 60 min shooten

Inclusief 10 HR Beelden

Shoot op buiten locatie omgeving Uden/Nistelrode. 

Het huren van een gestylde (binnen) locatie is mogelijk tegen meerprijs.

Inclusief styling advies & gebruik cliënt closet.

Kilometervergoeding: 0,35ct per km

THE FULL STORY

€455,- 

+- 60 min shooten

Inclusief 20 HR Beelden (upgrade naar 30 foto’s + €50,-) 

Shoot op buiten locatie omgeving Uden/Nistelrode. 

Het huren van een gestylde (binnen) locatie is mogelijk tegen meerprijs.

Inclusief styling advies & gebruik cliënt closet.

Kilometervergoeding: 0,35ct per km

AANVRAAGFORMULIER

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

''It's more important to click with people than to click the shutter''

Prachtige herinneringen vastleggen met een Motherhood shoot

Motherhood fotografie is een prachtige manier om de band tussen moeder en kind vast te leggen. Het is een momentopname van een liefdevolle relatie die voor altijd gekoesterd wordt. Bij dit soort fotoshoots staat de relatie tussen moeder en kind centraal, en wordt er gebruik gemaakt van zachte, natuurlijke kleuren en licht om de intieme momenten vast te leggen.

Waarom Motherhood Fotografie?

Als moeder wil je elk moment van je kind vastleggen en herinneringen creëren die een leven lang meegaan. Het fotograferen van deze momenten is een kunst en het vastleggen van de emoties is van onschatbare waarde. Door de emoties en de interactie tussen moeder en kind vast te leggen, ontstaan er een tijdloze en prachtige beelden die je voor altijd dierbaar zullen zijn.

Motherhood fotografie is geschikt voor alle moeders, of je nu net moeder bent geworden of al jarenlang moeder bent. Het is een unieke manier om de band tussen jou en je kind vast te leggen en te omarmen. Daarnaast kan het ook een geweldig cadeau zijn voor oma’s en opa’s, of voor jezelf als mooie herinnering.

Hoe kies je een fotograaf voor jouw Motherhood fotoshoot?

Bij het kiezen van een fotograaf voor jouw motherhood fotoshoot is het belangrijk om te zoeken naar iemand die begrijpt wat jij als moeder wilt vastleggen en die de technische vaardigheden heeft om deze emoties op een pure en natuurlijke manier in beeld te brengen. Een goede fotograaf zal ook in staat zijn om je op je gemak te stellen en een ontspannen sfeer te creëren, zodat jij jezelf kunt zijn tijdens de fotoshoot. Ik als fotograferende moeder van twee kids doe dit het allerliefst.

Als je op zoek bent naar een prachtige manier om jouw band met je kind vast te leggen, dan is motherhood fotografie iets voor jou. Het is een kunstvorm die de emoties en de intimiteit van het moederschap weerspiegelt. Kies je voor mij, zal ik er alles aan doen er onvergetelijke, magische beelden van te maken.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to use of cookies by this website.
Accept More info