laura ponticorvo
newborn shoot giulia

Ik had de eer om de prachtige Laura Ponticorvo met haar dochtertje en man vast te leggen. Laura is bekend van verschillende TV programma’s en vind je regelmatig terug in de showbizz media. Ook op socialmedia heeft ze een groot bereik en is ze een heerlijke vrolijke verschijning om te volgen. Dit was ze thuis, in haar eigen omgeving natuurlijk ook wat voor mij dus de mooiste en puurste beelden opleverde samen met haar man Ryan en prachtige dochter Giulia. Giulia was al ruim 5 maandjes, dit laat ook zien dat een Newborn Lifestyle Shoot niet altijd meteen in de eerste weken van je baby hoeft. Alles is mogelijk en ook de interactie van een oudere kindjes is super leuk om vast te leggen!

newborn shoot nim

Bekijk de magische galerij van van mommy influencer Merlin, haar man Guus en 4 prachtige boys; Bix, Dem, Kez & Baby Nim. Ik heb dit prachtige gezin al meerdere malen vast mogen leggen. Tijdens deze Newbornshoot zat het gezin middenin een verbouwing. Merlin staat bekend om haar prachtige neutrale interieur wat voor mij natuurlijk een feestje is om in te mogen fotograferen als fotograaf.

 

styled shoot
pregnancy

Tijdens een Styled shoot ga jij als fotograaf met mij mee op pad. Ik regel modellen, de locatie en de styling van deze shoot. Deze styled shoot met Carina en haar dochtertje Malou vond plaats in en nabij het water. Wat zeker in combinatie met de zwangerschap van haar 2e kindje en het gouden uurtje zorgde voor deze magische beelden. Kijk mee in deze galerij!

newborn shoot amélie loua

Amélie Loua is de vierde telg van Manda en El, ik heb dit gezin al meerdere malen voor mijn lens gehad. Bij familie Lodowica voel ik ik me altijd erg welkom en op mijn gemak. Met de nodige humor, gezelligheid en chaos heb ik de leukste beelden weten te maken van dit vrolijke gezin. Stuk voor stuk zijn de kids super relaxed, geduldig en luisterde perfect. Ideale omstandigheden voor mij als fotograaf en dat zie je terug in de beelden!

.

zwangerschapsshoot

femke & robin

Ik had dit prachtige stel voor mijn lens om hun eerste zwangerschap vast te leggen en mag straks ook hun kleine meisje fotograferen tijdens een Newborn Shoot! De liefde voor elkaar en de kleine meid in haar buik spatte er vanaf tijdens deze shoot. Femke is een mooie zelfverzekerde vrouw en is prachtig zwanger. Ze danst op hoog niveau dus zelfs tijdens haar zwangerschap is haar lichaam in topvorm. Ik heb een onwijs uniek beeld mogen maken van haar in klassieke ballet kledij, en ben super dankbaar dat ik jullie mee mag laten kijken in deze unieke, sprookjesachtige galerij!

 

family shoot hilde, sam, less & nox

Nadat ik dit gezin voor het eerst voor mijn lens had tijdens de Newborn Shoot van Nox, benaderde ze mij later ook voor een gezinsshoot. Dit fijne gezin kwam naar een prachtige locatie buiten om mooie momenten samen vast te leggen. Echter dacht hun peuter Less hier anders over, die was niet echt in de mood voor foto’s. Ondanks dat is het dan aan mij om toch leuke beelden met elkaar af te leveren. Ik nam de tijd en met het feit dat je (vooral jonge) kinderen niet kunt sturen zaten er zeker leuke beelden tussen. En geloof me, zelfs een peuter driftbui kan een leuk plaatje opleveren, dat hoort er nu eenmaal bij af en toe ;).

workshop shoot anouk, robin en indi

Kijk mee met deze compleet gestylde shoot in Boutique Studio Lux, de beelden zijn door mij geschoten tijdens het geven van mij workshop. Als fotograaf kun je tijdens mijn workshop dus soortgelijke beelden maken, ideaal voor je portfolio! Anouk, Robin en Indi zijn een prachtig jong gezin die het super goed doen voor de camera. De beelden die ik van ze heb mogen maken zijn puur, huid op huid, voed momenten en samen liefdevolle knuffelsessies. Kijk mee met deze fijne sessie.

brand shoot moodstreet petit

Sinds de geboorte van mijn kids en mijn online ondernemerschap heb ik me gespecialiseerd in het maken van sfeervolle foto’s voor grote merken en webshops. Met mijn ervaring en kennis van de branche kan ik jouw bedrijf voorzien van een complete serie prachtige sfeerfoto’s. Dit omvat niet alleen de fotografie zelf, maar het is ook mogelijk dat ik de locatie, styling en zelfs de modellen voor je regel! Super handig en tijdbesparend dus! Kijk mee in een de shoot voor Moodstreet Petit. Voor dit merk zocht ik de juiste modelletjes, regelde ik de locatie & setting aansluitend op hun prachtige kleertjes.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to use of cookies by this website.
Accept More info