tarieven motherhood fotografie

Het moederschap is iets bijzonders, ik als moeder van twee kids weet dit als geen ander. Vaak vergeten we kostbare momenten waar we ook zelf in beeld zijn vast te leggen. Je herkent vast het feit dat je hele telefoon vol staat met foto’s van je kids maar waar sta je nu eigenlijk zelf een keer op de foto? Jij bent een belangrijk onderdeel van het leven van je kinderen en wij moeders vergeten onszelf vaak. Mijn doel is om moeders met hun kid(s) op een pure, liefdevolle manier vast leggen. Dit kan op een locatie buiten zijn, bij je thuis óf in een gestylde studio. 

THE BASIC STORY

€355,- 

+- 60 min shooten

Inclusief 10 HR Beelden

Shoot op buiten locatie omgeving Uden/Nistelrode. 

Het huren van een gestylde (binnen) locatie is mogelijk tegen meerprijs.

Inclusief styling advies & gebruik cliënt closet.

Kilometervergoeding: 0,35ct per km

THE FULL STORY

€399,- 

+- 60 min shooten

Inclusief 20 HR Beelden (upgrade naar 30 foto’s + €50,-) 

Shoot op buiten locatie omgeving Uden/Nistelrode. 

Het huren van een gestylde (binnen) locatie is mogelijk tegen meerprijs.

Inclusief styling advies & gebruik cliënt closet.

Kilometervergoeding: 0,35ct per km

AANVRAAGFORMULIER

[contact-form-7 id="7" title="Pakket Keuze"]

''It's more important to click with people than to click the shutter''

Prachtige Motherhood fotoshoots om de band tussen moeder en kind vast te leggen

Ben jij op zoek naar een manier om de bijzondere band tussen jou en je kind vast te leggen? Dan is een Motherhood fotoshoot iets voor jou! Tijdens deze fotosessie wordt de prachtige connectie tussen moeder en kind op een mooie en intieme manier vastgelegd.

leg mooie herinneringen vast met een motherhood fotoshoot

Als moeder ben je vaak degene die alle foto’s maakt en zelden op de foto staat met je kind. Een Motherhood fotoshoot is een geweldige manier om dit te veranderen. Laat jezelf en je kindje fotograferen terwijl jullie genieten van een knuffelsessie, terwijl je de kleine borstvoeding geeft of terwijl je de draagdoek gebruikt. Dit zijn momenten die je voor altijd wilt koesteren.

creëer blijvende herinneringen van de intieme momenten met je kind

Met een Motherhood fotoshoot kun je de intieme momenten tussen jou en je kind vastleggen. Deze fotoshoot is perfect voor moeders die willen herinneren hoe hun kindje eruitzag toen hij of zij klein was. Het is ook een geweldige manier om te laten zien hoeveel je van je kind houdt en hoe belangrijk deze speciale momenten voor je zijn.

de beste manier om de bijzondere band tussen moeder en kind vast te leggen

Een Motherhood fotoshoot is de beste manier om de speciale band tussen moeder en kind vast te leggen. De fotograaf zal ervoor zorgen dat de liefde en emoties tussen jou en je kind worden vastgelegd in elke foto. Deze fotoshoot is een geweldige manier om te laten zien hoeveel je van je kind houdt en hoe speciaal jullie relatie is.

Kortom, een Motherhood fotoshoot is een geweldige manier om de band tussen moeder en kind vast te leggen. Laat deze intieme momenten vastleggen zodat je er de rest van je leven van kunt genieten. Maak vandaag nog een afspraak en creëer blijvende herinneringen met je kind.

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to use of cookies by this website.
Accept More info